Boka kurs

Välj kursen som du vill gå nedan. Hos oss kan du ta körkort både för manuell- och automatväxlad bil. Det har ingen betydelse om du aldrig har övningskört tidigare. Vi anpassar utbildningen efter dina egna förutsättningar och behov. Våra lärare lägger stor vikt vid att till en början lära dig att hantera bilen på ett säkert och miljöanpassat sätt.

VÅRA Tjänster

HANDLEDAR
KURS

Introduktionskurs för privat övningskörning och personbil är obligatorisk för både handledare och körkortselev. Det handlar bl.a om att ge blivande handledare & elever fakta och råd om hur man kan övningsköra på ett säkert och miljömedvetet sätt.

TESTLEKTION

En testlektion är som en vanlig körlektion, läraren gör en bedömning av dina förkunskaper och planerar din utbildning inför körprovet. Passar även dem som gärna vill prova innan de bestämmer sig för startpaket eller intensivkurs hos oss.

RISKETTAN

Riskettan – Obligatorisk utbildning om riskbeteende, trötthet, alkohol och droger i trafiken. Kursen hålls vissa lördagar/söndagar 11:00 – 14:15. Vid frågor kontakta oss.

RISKTVÅAN

Risktvåan – Obligatorisk utbildning som är riskutbildningens praktiska del (halkbana). Den omfattar hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

COMBO
(Risk 1 & 2 )

Combo – Söndagar mellan 12-19 i Segeltorp och Bromma halkbana. Allt under samma dag ( alltså 2 kurser på 1 dag ).